Prikazuje se 1–12 od 30 rezultata

ADAMI, BOSCO DI GICA PROSECCO BRUT

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera 95-97%, Chardonnay 3-5%
  • Berba (god.): NV
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Idealan je kao aperitiv, ali također se odlično sljubljuje s jelima riba i morskih plodova.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Odaberi opcije

ADAMI, CARTIZZE PROSECCO DRY

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: dry (suho)
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Savršeno se sljubljuje s voćnim pitama te laganim kolačima.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

ADAMI, COL CREDAS PROSECCO brut

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Dobro se sljubljuje s jelima morskih riba, zajedno sa sušenim rajčicama i lješnjacima te ostalim laganim jelima
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Odaberi opcije

ADAMI, DEI CASEL PROSECCO extra dry

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Gastro preporuka: Odličan je kao aperitiv te se dobro sljubljuje s kolačima, tortama i palačinkama, izuzetno dobro se nadopunjuje s kuglofom i božićnim kolačem.
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Extra dry
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

ADAMI, VIGNETO GIARDINO PROSSECO dry

  • Berba (god.): NV
  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: dry (suho)
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Odličan je aperitiv, dobro se sljubljuje s tankim slanim pogačama, voćnim tortama i svježim voćem poput breskve ili dinje
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

BARUN, PJENUŠAC AMOUREUX MUSCAT EXTRA SEC

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Muškat žuti
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 6 ºC
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od povrća i sa sirevima.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Vinarija Barundić
  • Regija: Kontinentalna Hrvatska/Plešivica
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 10,5%
Pročitaj više

BARUN, PJENUŠAC LE ROSE

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: 100% Pinot Noir
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Dobar kao aperitiv, odlično se sljubljuje sa jelima od ribe i bijelog mesa, ne previše začinjenog te deserta od voća sa prirodnim šećerima
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Vinarija Barundić
  • Regija: Kontinentalna Hrvatska/Plešivica
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 12 %
Pročitaj više

BARUN, PJENUŠAC MANZONI ELEGANCE EXTRA BRUT

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: 100% Manzoni Bianchi
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Idealan za hladne nareske kontinentalne Hrvatske nježnih okusa, marinirana riba, sirove škampe ili kozice
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Vinarija Barundić
  • Regija: Kontinentalna Hrvatska/Plešivica
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, CONEGLIANO VALDOBBIADENE Brut BIO PROSECCO

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Sorta: Glera
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Odlično se nadopunjuje s rižotom i jelima od ribe.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Valdobbiadene
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, CONEGLIANO VALDOBBIADENE RIVE DI SOLIGO Brut PROSECCO

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Sorta: 98% Glera, 1% Verdisio, 1% Perera
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se posluživati s laganim jelima od ribe, rižotom ili kao aperitiv.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Valdobbiadene
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, EXTRA DRY PROSECCO

  • Kvaliteta: D.O.C. Chamat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Extra dry
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se posluživati kao aperitiv sa sirevima ili suhomesnatim proizvodima.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Valdobbiadene
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, SPUMANTE ROSA BRUT

  • Kvaliteta: Chamat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Sorta: Glera, Pinot Noir
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Dobro se sljubljuje s predjelima od morskih plodova i riba, začinjenim orašastim plodovima, te slanim mesnatim proizvodima poput pršuta, bijelog mesa i sushi-a.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Veneto-Alto Adige
Pročitaj više