ACROBAT D&M

„Duša bez vina kratkog je daha“ – Heraklit

Acrobat D&M d.o.o. osnovana je 2004. -te godine sa fokusom na distribuciju vina te se je u periodu od sljedećih 6 godina izborila za status najbrže rastuće privatne tvrtke u vinskom sektoru.

2010. te godine započinje sa prvim uvozom, šampanjcima prestižne kuće Billecart-Salmon te u sljedećih nekoliko godina proširuje svoj asortiman brendovima kao što su Gaja, Tenuta San Guido ( Sassicaia ), Olivier Leflaive, Adami, Tua Rita, Arnoux-Lachaux, Haut-Brion, Frescobaldi, Marijan Simčić, Zalto itd. 2014-te godine započinje novo poglavlje za Acrobat D&M d.o.o. koje je obilježeno preuzimanjem jedne od najstarijih vinoteka u Zagrebu na adresi Prisavlje 2, ( Boćarski dom) koja poćinje poslovati pod novim nazivom , Vinoteka Svijet Vina.

Sljedećih nekoliko godina Acrobat D&M d.o.o. proširuje svoj asortiman svjetski poznatim destilerijama kao što su Gin Mare i drugim proizvodima iz grupacije Vantguard , Blue Gin, Roby Marton, Clase Azul, Chase, Wemyss, Crucial Drinks ( Lost Distillery, Rum&Cane i Six Saints ) te brendovima vode  Voss , Iskilde i 22 Artesian.

PRINCIPALI

Danas Acrobat D&M d.o.o. usko surađuje sa svim najznačajnijim hrvatskim vinarima kao što su Tomac, Meneghetti, Boškinac, Korak, Krauthaker, Matošević, Kabola, Bibich, Plenković i mnogi drugi.