Prikazuje se 253–264 od 282 rezultata

STINA, POŠIP

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Pošip
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 12 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se poslužiti s ribljim jelima, čak i teletinom ispod peke ili mariniranom peradi.
  • Vrsta: Bijela vina
  • Proizvođač: Stina
  • Regija: Hrvatska / srednja i južna Dalmacija
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više

STINA, POŠIP MAJSTOR

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Pošip
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 12 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz riblja jela te teletinu na lešo.
  • Vrsta: Bijela vina
  • Proizvođač: Stina
  • Regija: Hrvatska / srednja i južna Dalmacija
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više

STINA, PROŠEK

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Pošip 30 %; Plavac mali 70 %
  • Slador: Slatko
  • Temperatura posluživanja: 12 °C
  • Gastro preporuka: Idealno je kao aperitiv i uz slastice.
  • Vrsta: Desertno vino
  • Proizvođač: Stina
  • Regija: Hrvatska / srednja i južna Dalmacija
  • Ambalaža: 0,5 L
Pročitaj više

STINA, VUGAVA

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Vugava
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 12 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati kao aperitiv uz jela od ribe, peradi ili salate.
  • Vrsta: Bijela vina
  • Proizvođač: Stina
  • Regija: Hrvatska / srednja i južna Dalmacija
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više

TENUTA DI TRINORO, LE CUPOLE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla - Toscana (IGT)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: 55% Cabernet Franc, 27% Merlot, 17% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Verdot
  • Alkohol: 14,5%
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela steakove, pačetinu ili sa sirevima.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Tenuta di Trinoro
  • Regija: Italija/Toskana
Odaberi opcije

TENUTA DI TRINORO, PALAZZI

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla - Toscana (IGT)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Merlot
  • Berba (god.): 2013
  • Alkohol: 15,5%
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa i divljači.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Tenuta di Trinoro
  • Regija: Italija/Toskana
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

TENUTA DI TRINORO, ROSSO

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla - Toscana (IGT)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: 50bernet Franc,33%Merlot, 13bernet Sauvignon,4%Petit Verdot
  • Berba (god.): 2013
  • Alkohol: 14,5%
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa ili pačetinom.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Tenuta di Trinoro
  • Regija: Italija/Toskana
Odaberi opcije

TENUTA SAN GUIDO, GUIDALBERTO

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla - Toscana (IGT)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: 60 % Cabernet Sauvignon 40 % Merlot
  • Alkohol: 13 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa s umakom od gljiva.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Tenuta San Guido
  • Regija: Italija/Toskana
Odaberi opcije

TENUTA SAN GUIDO, LE DIFESE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla - Toscana (IGT)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: 70 % Cabernet Sauvignon 30 % Sangiovese
  • Alkohol: 13 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa sa roštilja ili pečenom piletinom.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Tenuta San Guido
  • Regija: Italija/Toskana
Odaberi opcije

TENUTA SAN GUIDO, SASSICAIA

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti- Bolgheri Sassicaia (DOC)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: 85 % Cabernet Sauvignon 15 % Cabernet Franc
  • Alkohol: 13 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se posluživati uz jela od crvenog i bijelog mesa te s zrelim sirevima.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Tenuta San Guido
  • Regija: Italija/Toskana
Odaberi opcije

TOMAC, AMFORA RAJNSKI RIZLING

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Riesling
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 14 °C
  • Gastro preporuka: Plodovi mora, lešo teletina, bijela riba, gljive.
  • Vrsta: Bijela vina
  • Proizvođač: Vinarija Tomac
  • Regija: Hrvatska / Kontinentalna Hrvatska
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više

TOMAC, CHARDONNAY

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Chardonnay
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 10-12 °C
  • Gastro preporuka: Uz bijelo meso, ribu, salate, morske plodove i srednje jake sireve
  • Vrsta: Bijela vina
  • Proizvođač: Vinarija Tomac
  • Regija: Hrvatska / Kontinentalna Hrvatska
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više