Prikazuje se 25–36 od 282 rezultata

BILLECART-SALMON, BLANC DE BLANCS GRAND CRU

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Chardonnay
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 11-12 °C
  • Gastro preporuka: Savršeno se sljubljuje s kavijarom ili kamenicama, također ribom i morskim plodovima.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Dodaj u košaricu

BILLECART-SALMON, CUVEE N.F.B. BRUT

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Chardonnay, Pinot Noir
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 11-12 °C
  • Gastro preporuka: Savršeno se sljubljuje s laganim jelima peradi i bijelog mesa te kremastim jelima teladi s gljivama.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, EXTRA BRUT CHAMPAGNE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: 40% Pinot Meunier, 35% Pinot Noir, 25% Chardonnay
  • Berba (god.): NV
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 10-11 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživanje sa specijalnom ribom i kamenicama, najboljom šunkom ili rižotom.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, LE CLOS ST. HILAIRRE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 10 °C
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, RESERVE BRUT CHAMPAGNE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 5-8 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se kod svakog događaja; kao aperitiv, odlično se nadopunjuje s laganim salatama te jelima s morskim plodovima.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, ROSE BRUT CHAMPAGNE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 5-8 °C
  • Gastro preporuka: idealan aperitiv, odlično se sljubljuje sa jelima od divljeg lososa i sushi te deserte dodajući im notu crvenog voća
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, ROSE BRUT ELISABETH SALMON CUVEE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir, Chardonnay
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 11-12 °C
  • Gastro preporuka: Aromatični šarm s mineralnim tonovima odlično se sljubljuje s kremastom piletinom kraljevskim škampima ili hrskavim makaronima hibiskusa.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, SOUS BOIS BRUT

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 10 °C
  • Gastro preporuka: Njegova finesa i karakter najbolje se slažu s jelima plodova mora i peradi.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Dodaj u košaricu

BILLECART-SALMON, VINTAGE BRUT

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir, Chardonnay
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 10-11 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživanje uz specijalnu ribu, kamenicama, rižotom, rakom ili jastogom.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
  • Berba (god.): 2006
  • Potencijal odležavanja: 8-10 godina
Dodaj u košaricu

CHÂTEAU BAHANS HAUT-BRION

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Bordeaux
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
  • Berba (god.): 2005
  • Alkohol: 13,5 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se posluživati uz jela od crvenog mesa, divljači te azijskim jelima.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Haut-Brion
  • Regija: Francuska / Bordeaux
  • Ambalaža: 0,75 L
Dodaj u košaricu

CHÂTEAU BEYCHEVELLE ROUGE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti –Saint-Julien
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Cabernet Sauvignon 54% Merlot 38% Cabernet Franc 5% Petit Verdot 3%, Cabernet Sauvignon 55%, Merlot 36%, Petit Verdot 9%
  • Alkohol: 13 %, 14 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa i male divljači.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Chateau Beychevelle
  • Regija: Francuska / Bordeaux
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više

CHÂTEAU CANON LA GAFFELIERE ROUGE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Saint-Emilion Grand Cru
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
  • Alkohol: 13,5 %, 14 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa, govedine, janjetine, jelima od gljiva te sirevima.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Château Canon-la-Gaffelière
  • Regija: Francuska / Bordeaux
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više