Prikazuje 1–12 o 27 rezultata

ADAMI, BOSCO DI GICA PROSECCO BRUT

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera 95-97%, Chardonnay 3-5%
  • Berba (god.): NV
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Idealan je kao aperitiv, ali također se odlično sljubljuje s jelima riba i morskih plodova.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Odaberi opcije

ADAMI, COL CREDAS PROSECCO brut

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): 2015
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Dobro se sljubljuje s jelima morskih riba zajedno s sušenim rajčicama i lješnjacima te ostalim laganim jelima.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, CONEGLIANO VALDOBBIADENE Brut BIO PROSECCO

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Sorta: Glera
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Odlično se nadopunjuje s rižotom i jelim od ribe.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Valdobbiadene
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, CONEGLIANO VALDOBBIADENE RIVE DI SOLIGO Brut PROSECCO

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Sorta: 98% Glera, 1% Verdisio, 1% Perera
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se posluživati s laganim jelima od ribe, rižotom ili kao aperitiv.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Valdobbiadene
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, SPUMANTE ROSA BRUT

  • Kvaliteta: Chamat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Sorta: Glera, Pinot Noir
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Dobro se sljubljuje s predjelima od morskih plodova i riba, začinjenim orašastim plodovima te slanim mesnatim proizvodima poput pršute, bijelog mesa i sushi-a.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Veneto-Alto Adige
Pročitaj više

BILLECART-SALMON, BLANC DE BLANCS BRUT

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Chardonnay
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 10-12 °C
  • Gastro preporuka: Odlično se sparuje s teletinom i slatkim kruhom te kremastim rižotom od školjaka.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
  • Berba (god.): 2004
Dodaj u košaricu

BILLECART-SALMON, BLANC DE BLANCS GRAND CRU

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Chardonnay
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 11-12 °C
  • Gastro preporuka: Savršeno se sljubljuje s kavijarom ili kamenicama, također ribom i morskim plodovima.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Dodaj u košaricu

BILLECART-SALMON, CUVEE N.F.B. BRUT

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Chardonnay, Pinot Noir
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 11-12 °C
  • Gastro preporuka: Savršeno se sljubljuje s laganim jelima peradi i bijelog mesa te kremastim jelima teladi s gljivama.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, EXTRA BRUT CHAMPAGNE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: 40% Pinot Meunier, 35% Pinot Noir, 25% Chardonnay
  • Berba (god.): NV
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 10-11 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživanje sa specijalnom ribom i kamenicama, najboljom šunkom ili rižotom.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, LE CLOS ST. HILAIRRE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 10 °C
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, RESERVE BRUT CHAMPAGNE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 5-8 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se kod svakog događaja; kao aperitiv, odlično se nadopunjuje s laganim salatama te jelima s morskim plodovima.
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije

BILLECART-SALMON, ROSE BRUT CHAMPAGNE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti - Champagne
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 5-8 °C
  • Gastro preporuka: idealan aperitiv, odlično se sljubljuje sa jelima od divljeg lososa i sushi te deserte dodajući im notu crvenog voća
  • Vrsta: Šampanjci
  • Proizvođač: Billecart-Salmon Champagne
  • Regija: Francuska / Champagne
Odaberi opcije