CHASE GB GIN extra dry 40%

545,00kn

Proglašen je najboljim džinom na svijetu 2016. godine na dva prestižna svjetska natjecanja u kategoriji Craft Gin.
Miris: Suha smreka s koricom citrusa, a zatim ugodan i bogat začinskim notama.
Okus: Smreka, tamna čokolada i limunova korica naprijed na nepcu, a zatim praćen toplim ‘spicy’ notama cimeta, muškatnog oraščića i đumbira.
Završetak: Zaokružen, snažan, ostavljajući dugi suhi završetak..
Preporuka za serving: Preporučujemo kao GB G & T, s naglašenim okusima našeg Williams GB gina. Ukrasite svježim đumbirom i limunom.,

 

Named the best giant in the world in 2016 at two prestigious world competitions in the Craft Gin category.
Smell: Dry spruce with citrus peel, then pleasant and rich in spicy notes.
Taste: Spruce, dark chocolate and lemon zest forward on the palate, followed by warm ‘spicy’ notes of cinnamon, nutmeg and ginger.
Finish: Rounded, strong, leaving a long dry finish ..
Preferred for serving: Recommended as GB G&T, with accentuated flavors of our Williams GB gin. Garnish with fresh ginger and lemon.

Na zalihi

Ukoliko na zalihama nema dovoljna količina za Vašu narudžbu, slobodno nas kontaktirajte putem mail-a:  info@svijet-vina.hr

SKU: 1GIN21 Kategorije: ,
Opis

Gin (džin) je destilat od neutralnog alkohola koji se može dobiti od žitarica, grožđa, krumpira, šećerne trske i sl. Aromatizacija se postiže ovisno o destileriji i stilu proizvodnje putem maceracije (namakanjem) začina i trava, infuzije, parom, kuhanjem začina pod niskim tlakom ili umjetnim aromama. Glavna aroma gina je borovica (juniper na engleskom, jenever na nizozemskom, ginepro na talijanskom), po kojoj gin i dobiva ime.

 

Gin is a distillate of neutral alcohol that can be obtained from cereals, grapes, potatoes, sugar cane, etc. Flavoring is achieved depending on the distillery and production style by maceration (soaking) of spices and herbs, infusion, steam, cooking spices under low pressure or artificial flavors. The main aroma of gin is pine (juniper in English, jenever in Dutch, ginepro in Italian), after which gin is named.