CLASE AZUL, ULTRA TEQUILA

5.600,00

Doslovno u vlastitoj ligi, Clase Azul Ultra je najluksuznija tekila u svijetu. Ekskluzivni Clase Azul proizvod,  proizvodi se samo u brojevima tj. serijama od 100 boca, koje su brzo otkupljene od kolekcionara. Svaka boca sadrži tekilu koja je dozrijevala najmanje pet godina u već ranije korištenim ‘oloroso shery’ drvenim bačvama iz Španjolske koja daje Clase Azul Ultri svoj jedinstveni profinjen karakter.
Najbolje poslužiti: Clase Azul Ultra najčešće se pijucka u maloj količini u šampanj čaši, često puta u društvu svjetskih najekskluzivnijih konjaka. Odlično se sljubjuje sa jačim, srednje jačim i jačim cigarama, te uz suho voće, svježe kamenice i raznih carpacia.
BOJA: Tamno jantarna
TIJELO: Svilenkasto, bogato i puno
AROMA: drvo, voće, intenzivne sherry note uz naznake karamele i vanilije.
OKUS: Gladak, pun, bogat, elegantan uz naznake slatkog okusa i hrasta.

Na zalihi

Ukoliko na zalihama nema dovoljna količina za Vašu narudžbu, slobodno nas kontaktirajte putem mail-a:  info@svijet-vina.hr

SKU: 1GIN32 Kategorije: ,
Opis

Tekila je alkoholno piće koje se proizvodi na vulkanskim visoravnima Meksika, od fermentirane i destilirane biljke agave. Ova biljka pripada porodici Liliales, i izgledom nalikuje na kaktus.Tequila nastaje destilacijom debljeg dijela korijena agave blue (blu). Proces destilacije traje 7- 10 godina od momenta sadnje agave, jer je potrebno da prođe oko 10 godina da bi se dobio pravi rezultat, odnosno da bi korijen agave dao pravi rezultat tequilu 100% agave blue.