Luksuzni yacht charter Acrobat

ABSOLUT 50 FLY ( 2020.god)

Ova prekrasna  jahta ima sve inovativne značajke i dizajnerske nijanse koje su zaštitni znaci talijanske brodogradnje.  Smještaj ima tri kabine za goste s krevetima 2,0 m dužine.
Glavna kabina ima King size krevet, garderobu i vlastitu kupaonicu s odvojenim tušem. U VIP kabini u pramcu naći ćete bračni krevet i pristup drugoj kupaonici, koja također ima zaseban tuš. Ovoj se kupaonici može također pristupiti putem drugih vrata u hodniku. Treća spavaća soba ima twin single krevete.
Tu je i kabina  za skipera  s neovisnim pristupom izravno sa stražnje platforme.
Prostor u kuhinji optimiziran je s kutnim kuhalom i pećnicom, a tu je i perilica posuđa. Kuhinja ima i zaseban zamrzivač, a u donjem prostoru nalazi se i vinski hladnjak.
Ugodan odmor možete  birati između blagovaonice u salonu, kokpita ili flybridge-a gdje je bar koji uključuje sudoper, roštilj grill, icemaker i hladnjak. Grill roštilj sa sudoperom također je pozicioniran i na stražnjoj  platformi koja daje jahti tri odvojena prostora za kuhanje.
Hidraulička platforma  ima kapacitet od 450kg za upotrebu kao dizalo za dostavu.
Široke bočne palube vode do pramca gdje se nalazi zaseban kauč i tri ležaljke za odmor. S područjem na flybridge koji je Hardtop-om, također daje brodu tri odvojena sunčališta.

DODATNA OPREMA

TROPICAL KLIMA 60.000BTU 50 hz U SVIM KABINAMA

UREĐAJ ZA PROČIŠĆAVANJE VODE 140l/h

ROŠTILJ I SUDOPER U SPREMIŠTU NA KRMI

ROŠTILJ NA FLYBRIDGE-u

LEDOMAT NA FLYBRIDGE-u

PERILICA POSUĐA

VEŠMAŠINA I SUŠILICA

HLADNJAK U GLAVNOJ KABINI

VINSKI HLADNJAK U SALONU

AUTOPILOT SUČELJE VOLVO JOYSTICK

TV LED U SVIM KABINAMA

KUĆNO KINO S INTEGRIRANIM BLU-RAY PLAYEROM

TEHNIČKI PODACI

MOTORI : VOLVO PENTA 2XD6-IPS650 (2X353 KW-2x480HP)

GOD.GRADNJE: 2020.god

DUŽINA: 15,20m

ŠIRINA: 4,41m

DUBINA PLOVILA: 1,3m

REZERVOAR DIESEL: 1,600 l

REZERVOAR VODE : 480 l

LEŽAJ: 6+1

KABINA: 3+1

CIJENA : 19,000 EURA / TJEDAN

NAJAM JAHTE MOGUĆ ISKLJUČIVO S NAŠIM SKIPEROM

DODATNE POGODNOSTI

  • PRUŽAMO VRHUNSKI, LUKSUZAN, UDOBAN I SIGURAN PRIJEVOZ U VOZILU MERCEDES- BENZ V-KLASA 300 D AVANTGARDE KOJI SVOJOM NAJBOLJOM OPREMOM ISPUNJAVA MAKSIMALNU KVALITETU I UDOBNOST.
  • UZ DOMAĆE DESTINACIJE, VOZIMO I PREMA SVIM EUROPSKIM GRADOVIMA, TAKOĐER DOLAZIMO NA POZIV U BILO KOJI GRAD ILI MJESTO.
  • UDOBNOST VOZILA VAM OMOGUĆAVA DA PRIJEVOZ DOŽIVITE SA POTPUNOM LAKOĆOM, A NAŠA OBAVEZA JE DA VAM PRUŽIMO SIGURAN PRIJEVOZ I UGODNOST PUTOVANJA.
  • POVJERENJE I DISKRECIJA SU NAM IZUZETNO VAŽNI, A KAKO BISMO TO ISPUNILI NA RASPOLAGANJU SU VAM ISKUSNI I SAMOSVJESNI VOZAČI KOJI ĆE SIGURNO OPRAVDATI VAŠ ODABIR.
  • OMOGUĆAVAMO DOSTAVU CIJELOG NAŠEG ASORTIMANA U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU, DIREKTNO NA VAŠ BROD, UKLJUČUJUĆI I DOSTAVU DO NAJUDALJENIJH OTOKA I UVALA

POŠALJITE UPIT ZA JAHTU

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]