Adachi Jozo je proizvođač shoyu (sojin umak) u prefekturi Hyogo u regiji Kansai u Japanu. Njihov cilj je potrošačima približiti autentičan i ukusan shoyu koji koristi samo organske i domaće materijale.Ovaj organski tamni shoyu iz Adachija opravdava taj osjećaj. Sadrži samo jednostavne sastojke domaće proizvedene organske soje, organske pšenice i lokalne morske soli u gradu Ako, Adachi je osigurao da su ti sastojci pažljivo sazrijevani kako bi se stvorio proizvod najukusnijeg okusa.
Posljednjih godina shoyu koji sadrži prehrambene aditive i shoyu koji se kuha kraće vrijeme postali su sve popularniji u Japanu. Međutim, korištenje ovih prečaca u konačnici utječe na okus shoyua. Umjesto toga, Adachi dopušta da njihov koikuchi shoyu fermentira u povijesnim drvenim bačvama više od godinu dana prije punjenja i prodaje potrošačima. Slijedeći tradicionalne metode kuhanja, rađa se shoyu punog tijela s bogatim umamijem.
Najbolji dio ovog shoyua je to što može postati vaš novi shoyu u kuhinji. Može se koristiti u pomfritu, marinadama, kao umak za umakanje i više! Uživajte u svim svojim omiljenim japanskim jelima s intenzivnijim okusom koristeći ovaj japanski Koikuchi Shoyu.
Adachi Jozo is a shoyu (soy sauce) brewer local to Hyogo prefecture in the Kansai region of Japan. Their goal is to bring authentic and delicious shoyu that uses only organic and domestic materials to consumers. This organic dark shoyu from Adachi lives up to that sentiment. Containing only the simple ingredients of domestically produced organic soy beans, organic wheat, and sea salt local to Ako city, Adachi has ensured that these ingredients are carefully matured together to create the most flavorful product.
In recent years, shoyu containing food additives and shoyu brewed for shorter periods of time have become more mainstream in Japan. However, taking these shortcuts ultimately impact the flavor of shoyu. Instead, Adachi allows their koikuchi shoyu to ferment in historic wooden barrels for over one year before bottling and selling it to consumers. By following traditional methods of brewing, a full-bodied shoyu with rich umami is born.
The best part about this shoyu is that it can become your new go-to shoyu in the kitchen. It can be used in stir fries, marinades, as a dipping sauce, and more!
Enjoy all of your favorite Japanese foods with a more intense flavor by using this Japanese Koikuchi Shoyu.