Novosti

Goldberg tonici i mixevi

OSVJEŽAVAJUĆA PRIČA O USPJEHU

Početkom 20. stoljeća farmaceutski poduzetnik Jacob M. Goldberg iz Frankfurta želio se boriti protiv tropskih bolesti svojim ljekovitim napicima. Emigrirao je u sjevernu Indiju u potrazi za svojim ciljem, gdje su proizvodi koje je stvorio ubrzo naišli na odobravanje britanskih kolonijalnih vladara. Ono što je nekada bilo proizvedeno od tinktura u medicinske svrhe postalo je osvježavajuće bezalkoholno piće; dodao je svojim  pićima ugljični dioksid kako bi stvorio gotove proizvode od limunade u kojima se može uživati samostalno ili pomiješano s alkoholnim pićima. Mornari iz britanske kraljevske mornarice pomiješali su GOLDBERG limunade sa svojim omiljenim alkoholnim pićem, ginom, stvarajući tako trendovsko piće koje je do danas ostalo sveprisutno na svim dobrim koktel listama. Jacob M. Goldberg odabrao je lovačkog psa kao svoj zaštitni znak, što simbolizira vjernost, brzinu i visoke performanse. Također, uvijek je primjenjivao svoje nametnuto obećanje o lojalnosti usluzi svojih potrošača.

RAZLIČITOST  UZ GOLDBERG

Širok i vrlo raznolik raspon okusa koji GOLDBERG nudi jasno ga razlikuje od ostalih. Svaki okus ima svoj vrlo izvanredan profil okusa i prepoznatljive karakteristike. Dokaz? GOLDBERG ne samo da visokokvalitetno alkoholno piće pretvara u vrhunski doživljaj, već nudi i čisto uživanje kad se pije sam. Bitter lemoni intenzivnog okusa već su dugi niz godina čvrsti favoriti restorana, barmena i gostiju. GOLDBERG je u toku sa sadašnjim trendom.

SAVRŠENA KOMBINACIJA

GOLDBERG je idealan dodatak visokokvalitetnim alkoholnim pićima. Složeni i neobični okusi pojačani su i naglašeni relativno visokim udjelom ugljičnog dioksida. Rezultat: potpuno nove i suptilne varijacije okusa u kombinaciji s beskompromisno visokom kvalitetom i osobni ukus vrhunski za svakog poznavatelja.

GOLDBERG TONIK predstavlja neočekivano intenzivno iskustvo okusa. Kroz finu nijansu svježeg limuna, njegova suptilna slatkoća razvija se u iznenađujuće gorak, zreo završetak.GOLDBERG TONIC VODA dobiva svoj savršeni osvježavajući karakter od prirodnog kinina, svježih voćnih okusa i visoke koncentracije karbonskog dioksida, što ga čini savršenim dodatkom finom alkoholnom piću.

Okus GOLDBERG BONE-DRY TONIC temelji se na klasičnom okusu tonika, ali BONE-DRY nudi novu dimenziju svojim jedinstvenim balansom smanjene slatkoće i karakteristične gorčine. Intenzivno iskustvo okusa sa snažnim karakterom, koji se savršeno stapa s bilo kojim ginom visoke kvalitete. Jednako je prikladan za klasične recepte kao i za uzbudljive eksperimentalne kreacije.

GOLDBERG BITTER LEMON objedinjuje prirodnu svježinu limuna i naranče uz intenzivnu gorčinu stvarnog kinina. Uzbudljiva iskra fino izbalansiranog ugljičnog dioksida omogućuje ovom neobičnom napitku da razvije svoj puni potencijal i pretvori GOLDBERG BITTER LEMON u senzualno iskustvo. Ukusno trojstvo okusa svježeg limuna i naranče u kombinaciji s karakterističnom, fino uravnoteženom gorčinom kinina tajna je nepogrešivog okusa GOLDBERG BITTER LEMONA.

GOLDBERG GINGER ALE kombinira prirodne sastojke kako bi pružio neobično, izuzetno čisto i osvježavajuće iskustvo. Njegova pulsirajuća pjenušavost i začinjen okus svježeg korijena đumbira donose ono najbolje iz njegovih raznolikih i suptilnih okusa, dajući čak i konjaku jedan posve novi moderan sjaj.

GOLBERG INDIAN HIBISCUS TONIC vrhunsko je piće s jačinom pravog hibiskusa. Ima očaravajuću cvjetnu notu i stroge voćne nijanse. Karakteristična cvjetna aroma čini uzbudljiv kontrast mnogim jakim alkoholnim pićima, otvarajući tako nove, široke vidike za potencijalne mogućnosti miješanja. Okus hibiskusa čini ga idealnim za stvaranje modernih pića s cvjetnom tematikom.

 

GOLDBERG  MIXEVI

Svi miksevi GOLDBERG & Sons stvoreni su u suradnji s barmenima. Za one trenutke u kojima nema ni jednog barmena u blizini. Bez obzira na prigodu – kućne zabave, muške izlaske i ženske zabave – savršen mix je pri ruci.  Preporučujemo ga ohlađenog

Moscow Mule je Ginger Beer koktel, koji se sastoji od žestokog alkoholnog pića, limunovog soka i začinjene limunade od đumbira. U Goldbergov Moscow Mule ide Three Sixty votka, sok od limete kao i Ginger Beer, te i osvježavajuća lagana nota krastavca. Ova kombinacija sastojaka osigurava raznolik doživljaj ukusa i idealno je rješenje za piće s nogu.

Gin & Tonic  limenka je sastavni  dio svakog šanka. Unatoč izuzetno jednostavnom sastavu, tisuće varijacija čine  ovaj proizvod jednim od najuzbudljivijih koktela ikad. GOLDBERG limenka  je idealno rješenje u pokretu.