-38%

GOLDBERG, INDIAN HIBISCUS TONIC

12,00kn 7,50kn

Ovaj tonic je  vrhunsko  piće s jačinom pravog hibiskusa. Ima očaravajuću cvjetnu notu i stroge voćne nijanse. Karakteristična cvjetna aroma čini uzbudljiv kontrast mnogim jakim alkoholnim pićima, otvarajući tako nove, široke vidike za potencijalne mogućnosti miješanja. Okus hibiskusa čini ga idealnim za stvaranje modernih pića s cvjetnom tematikom.

Na zalihi

Preuzmi pdf
SKU: 993214 Kategorije: ,
POVIJEST

POVIJEST

OSVJEŽAVAJUĆA PRIČA O USPJEHU
Početkom 20. stoljeća farmaceutski poduzetnik Jacob M. Goldberg iz Frankfurta želio se boriti protiv tropskih bolesti svojim ljekovitim napicima. Emigrirao je u sjevernu Indiju u potrazi za svojim ciljem, gdje su proizvodi koje je stvorio ubrzo naišli na odobravanje britanskih kolonijalnih vladara. Ono što je nekada bilo proizvedeno od tinktura u medicinske svrhe postalo je osvježavajuće bezalkoholno piće; Posljedično, Jacob M. Goldberg redefinirao je svoj poslovni segment.

GOLDBERG BITTER LEMON JE ROĐEN
Jacob M. Goldberg svojim je pićima dodao ugljični dioksid kako bi stvorio gotove proizvode od limunade u kojima se može uživati samostalno ili pomiješano s alkoholnim pićima. Mornari iz britanske kraljevske mornarice pomiješali su GOLDBERG limunade sa svojim omiljenim alkoholnim pićem, ginom, stvarajući tako trendovsko piće koje je do danas ostalo sveprisutno na svim dobrim koktel listama.