-38%

GOLDBERG, GINGER ALE TONIC

12,00kn 7,50kn

Ovaj tonic kombinira prirodne sastojke kako bi pružio neobično, izuzetno čisto i osvježavajuće iskustvo. Njegova pulsirajuća pjenušavost i začinjen okus svježeg korijena đumbira donose ono najbolje iz njegovih raznolikih i suptilnih okusa, dajući čak i konjaku jedan posve novi moderan sjaj.

Na zalihi

Preuzmi pdf
SKU: 93213 Kategorije: ,
POVIJEST

POVIJEST

OSVJEŽAVAJUĆA PRIČA O USPJEHU
Početkom 20. stoljeća farmaceutski poduzetnik Jacob M. Goldberg iz Frankfurta želio se boriti protiv tropskih bolesti svojim ljekovitim napicima. Emigrirao je u sjevernu Indiju u potrazi za svojim ciljem, gdje su proizvodi koje je stvorio ubrzo naišli na odobravanje britanskih kolonijalnih vladara. Ono što je nekada bilo proizvedeno od tinktura u medicinske svrhe postalo je osvježavajuće bezalkoholno piće; Posljedično, Jacob M. Goldberg redefinirao je svoj poslovni segment.

GOLDBERG BITTER LEMON JE ROĐEN
Jacob M. Goldberg svojim je pićima dodao ugljični dioksid kako bi stvorio gotove proizvode od limunade u kojima se može uživati samostalno ili pomiješano s alkoholnim pićima. Mornari iz britanske kraljevske mornarice pomiješali su GOLDBERG limunade sa svojim omiljenim alkoholnim pićem, ginom, stvarajući tako trendovsko piće koje je do danas ostalo sveprisutno na svim dobrim koktel listama.