Novosti, Vinoteka

Vinotrade Acrobat Portfolio Tasting 2022.

Čast nam je i zadovoljstvo u suradnji s Vino-tradeom službeno najaviti drugi Vinotrade Acrobat Portfolio Tasting 2022. 

Prošle godine pokrenuli smo Acrobat Portfolio Tasting, najznačajniju međunarodnu poslovnu vinsku smotru u Hrvatskoj koja je tada u Zagreb po prvi puta dovela neka od najznačajnijih imena svjetske vinske scene. Kako bi dodatno osnažili novo izdanje smotre koja će se održati 19. veljače 2022. u hotelu Kvarner Opatija, projektu se pridružila tvrtka VINO-TRADE d.o.o., najstarije društvo u Hrvatskoj koje se već 30 godina kontinuirano bavi trgovinom i uvozom vrhunskih vina i šampanjaca.

Za drugo izdanje ovog prestižnog i jedinstvenog vinskog događaja svoj dolazak potvrdili su  predstavnici najvažnijih svjetskih vinara (neki od njih su Vega Sicilia, Louis Roederer Cristal, Roberto Voerzio Barolo, Marjan Simčič, Biondi Santi, Gaja, Sassicaia, Ornellaia, Billecart Salmon, Vietti, Bordeaux, Jerman i drugi) te početak prodaje ograničenog broja ulaznica za događaj na kojem će biti predstavljeni noviteti pojedinih proizvođača, a održat će se i zatvoreni masterclassovi na kojima će polaznici moći otkriti tajne proizvodnje vina najekskluzivnijih proizvođača. 

Elegancija i profinjenost prvog hotela na jadranskoj obali, hotela Kvarner, bit će idealan ambijent za petstotinjak ljubitelja kvalitetne kapljice koji će osim samog kušanja vina i jakih alkoholnih pića imati priliku sudjelovati na premijerama novih brendova te kušati asortiman svakog prisutnog dobavljača. Značajnost projekta za grad Opatiju i regiju Kvarner, ali i za hrvatski turizam općenito prepoznala je i podržala Turistička zajednica grada Opatije te Turistička zajednica Kvarnera.

Prijave za ulaznice su otvorene do 15.12.2021. te ćemo nakon završetka prijava slučajnim odabirom odabrati 100 sretnika koji će moći prisustvovati ovom događanju. Cijena ulaznice je 1.000kn.

Link za prijave: https://bit.ly/3cN12vf

Ovdje možete provjeriti kako je sve izgledalo prošle godine  https://vina-acrobat.hr/acrobat-portfolio-tasting/

*Održavanje festivala organizira su sukladno s COVID 19 preventivnim mjerama te je event podložan iznenadnim promjenama sukladno odlukama Stožera.

Na dan eventa svi sudionici dužni su imati COVID potvrde ili negativan PCR test (ne stariji od 48h) za ulazak u Kristalnu Dvoranu.9