Novosti, Vinoteka

VAPT 2024

Čast nam je i zadovoljstvo u suradnji s Vino-tradeom službeno najaviti treći Vinotrade Acrobat Portfolio Tasting 2024.

2020 godine pokrenuli smo Acrobat Portfolio Tasting, najznačajniju međunarodnu poslovnu vinsku smotru u Hrvatskoj koja je tada u Zagreb po prvi puta dovela neka od najznačajnijih imena svjetske vinske scene. Kako bi dodatno osnažili ovo izdanje smotre 2022. u Opatiji, projektu se pridružila tvrtka VINO-TRADE d.o.o., najstarije društvo u Hrvatskoj koje se već 30 godina kontinuirano bavi trgovinom i uvozom vrhunskih vina i šampanjaca. 2024. godine vraćamo se u Zagreb, u hotel Hilton Garden Inn

Za treće izdanje ovog prestižnog i jedinstvenog vinskog događaja svoj dolazak potvrdili su  predstavnici najvažnijih svjetskih vinara (neki od njih su Vega Sicilia, Louis Roederer Cristal, Roberto Voerzio Barolo, Marjan Simčič, Biondi Santi, Gaja, Sassicaia, Billecart Salmon, Vietti, Bordeaux, Jerman i drugi) te početak prodaje ograničenog broja ulaznica za događaj na kojem će biti predstavljeni noviteti pojedinih proizvođača, a održat će se i zatvoreni masterclassovi na kojima će polaznici moći otkriti tajne proizvodnje vina najekskluzivnijih proizvođača.

Elegancija i profinjenost Hilton Garden Inn-a, bit će idealan ambijent za petstotinjak ljubitelja kvalitetne kapljice koji će osim samog kušanja vina i jakih alkoholnih pića imati priliku sudjelovati na premijerama novih brendova te kušati asortiman svakog prisutnog dobavljača.

Prijave za ulaznice su otvorene do 16.02.2024. te ćemo nakon završetka prijava slučajnim odabirom odabrati 100 sretnika koji će moći prisustvovati ovom događanju. Cijena ulaznice je 120€.

Link za prijave: https://forms.gle/ZKF9oSrFq1Mvkse28

Ovdje možete provjeriti kako je sve izgledalo 2020 godine  https://vina-acrobat.hr/acrobat-portfolio-tasting/