ADAMI, BOSCO DI GICA PROSECCO BRUT

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera 95-97%, Chardonnay 3-5%
  • Berba (god.): NV
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Idealan je kao aperitiv, ali također se odlično sljubljuje s jelima riba i morskih plodova.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Odaberi opcije

ADAMI, CARTIZZE PROSECCO DRY

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: dry (suho)
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Savršeno se sljubljuje s voćnim pitama te laganim kolačima.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

ADAMI, COL CREDAS PROSECCO brut

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): 2015
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Dobro se sljubljuje s jelima morskih riba zajedno s sušenim rajčicama i lješnjacima te ostalim laganim jelima.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

ADAMI, DEI CASEL PROSECCO extra dry

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Gastro preporuka: Odličan je kao aperitiv te se dobro sljubljuje s kolačima, tortama i palačinkama, izuzetno dobr se nadopunjuje s kuglofom i božičnim kolačem.
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Extra dry
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

ADAMI, VIGNETO GIARDINO PROSSECO dry

  • Berba (god.): NV
  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: dry (suho)
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Odličan je aperitiv, dobro se sljubljuje s tankim slanim pogačama, voćnim tortama i sviježim voćem poput breskve ili dinje.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više