ZALTO, Water Coupe effect čaša

264,00kn

Dodajte dodir luksuza u svakodnevnu blagovaonicu s ovom čašom  I poboljšajte iskustvo pijenja vode, bezalkoholnih pića i koktela. Izrađena od pažljivo odabranih sirovina, koje se puhali vrhunski majstori puhanja stakla. Idealno za uparivanje s ostalim Zalto čašama.

 

Na zalihi

Preuzmi pdf
SKU: 70110 Kategorije: ,
O PROIZVOĐAČU

O PROIZVOĐAČU

 

 

Zalto čaše dolaze od malog proizvođača sa sjevernog dijela Donje Austrije gdje tradicija puhanja stakla seže još u 14. stoljeće. Obitelj Zalto se prije gotovo 100 godina doselila iz talijanskog Murana u Austriju i postavila nove standarde u industriji izrade čaša.  Svaka je čaša ustima puhana i ručno dorađena u drvenim kalupima virtuoznom vještinom tradicionalnih majstora puhača stakla.
Tehnička perfekcija oduvijek je bila temelj kreiranja ovih čaša, ali i funkcionalnost. Čaše su kreirane tako da izvuku ono najbolje od vina koje kušamo, od samog okusa do bouqueta.
Što je staklo tanje, veći je užitak biti tako blizu vina kojeg kušamo, a Zalto nam pruža to neponovljivo iskustvo. Osim čaša za bijelo i crveno vino, rade čaše za vodu, šampanjce, desertna i žestoka pića, pivo i naravno dekantere različitih zapremina. Na vinskim degustacijama u kojima sudjeluju i manufakture koje proizvode najbolje vinske čaše, Zalto je redovito u samom vrhu. A najpoznatije vinske kuće upravo ove čaše preporučuju na svojim degustacijama.