Sold out

ZALTO, Bordeux čaša

330,00kn

Oblik čaše naglašava najbolje karakteristike istinski finog crvenog vina. Bordeaux čaša je savršena za Bordeaux, Brunello, Tempranillo, Sangiovese, Rioja, Merlot, Sv Laurent, Zweigelt, Blaufrankisch, Shiraz, cabernets (Franc i Sauvignon) i slična moćna crvena vina. Tehničko savršenstvo je osnovno načelo Zalto proizvodnje.

Nema na zalihi

O PROIZVOĐAČU

O PROIZVOĐAČU

Zalto čaše dolaze od malog proizvođača sa sjevernog dijela Donje Austrije gdje tradicija puhanja stakla seže još u 14. stoljeće. Obitelj Zalto se prije gotovo 100 godina doselila iz talijanskog Murana u Austriju i postavila nove standarde u industriji izrade čaša.  Svaka je čaša ustima puhana i ručno dorađena u drvenim kalupima virtuoznom vještinom tradicionalnih majstora puhača stakla.
Tehnička perfekcija oduvijek je bila temelj kreiranja ovih čaša, ali i funkcionalnost. Čaše su kreirane tako da izvuku ono najbolje od vina koje kušamo, od samog okusa do bouqueta.
Što je staklo tanje, veći je užitak biti tako blizu vina kojeg kušamo, a Zalto nam pruža to neponovljivo iskustvo. Osim čaša za bijelo i crveno vino, rade čaše za vodu, šampanjce, desertna i žestoka pića, pivo i naravno dekantere različitih zapremina. Na vinskim degustacijama u kojima sudjeluju i manufakture koje proizvode najbolje vinske čaše, Zalto je redovito u samom vrhu. A najpoznatije vinske kuće upravo ove čaše preporučuju na svojim degustacijama.