ZALTO, Burgundy čaša

88,00

Čaša Burgundy je napravljena posebno za najmoćnije i najizražajnije vino u vašem podrumu. Inovativni oblik maksimizira površinu vina, izazivajući ga da diše i  da se razvija, kako bi u potpunosti integrirao kiselinu u note voća. Time su slatke note poboljšane a savršeno uravnotežen okus je izražajan na nepcu. Preporučujemo koristiti ovu čašu za  moćni Pinot (Noir, Blancs i Gris), Nebbiolo, Barbaresco, Barolo i Grüner Veltliner vina.

Na zalihi

Ukoliko na zalihama nema dovoljna količina za Vašu narudžbu, slobodno nas kontaktirajte putem mail-a:  info@svijet-vina.hr

O PROIZVOĐAČU

O PROIZVOĐAČU

Zalto čaše dolaze od malog proizvođača sa sjevernog dijela Donje Austrije gdje tradicija puhanja stakla seže još u 14. stoljeće. Obitelj Zalto se prije gotovo 100 godina doselila iz talijanskog Murana u Austriju i postavila nove standarde u industriji izrade čaša.  Svaka je čaša ustima puhana i ručno dorađena u drvenim kalupima virtuoznom vještinom tradicionalnih majstora puhača stakla.
Tehnička perfekcija oduvijek je bila temelj kreiranja ovih čaša, ali i funkcionalnost. Čaše su kreirane tako da izvuku ono najbolje od vina koje kušamo, od samog okusa do bouqueta.
Što je staklo tanje, veći je užitak biti tako blizu vina kojeg kušamo, a Zalto nam pruža to neponovljivo iskustvo. Osim čaša za bijelo i crveno vino, rade čaše za vodu, šampanjce, desertna i žestoka pića, pivo i naravno dekantere različitih zapremina. Na vinskim degustacijama u kojima sudjeluju i manufakture koje proizvode najbolje vinske čaše, Zalto je redovito u samom vrhu. A najpoznatije vinske kuće upravo ove čaše preporučuju na svojim degustacijama.