Prikazuje se 85–96 od 111 rezultata

OLIVIER LEFLAIVE, VOLNAY ROUGE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Côte de Beaune
  • Berba (god.): 2012
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir
  • Alkohol: 13 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 17-19 °C
  • Gastro preporuka: Sljubljuje se sa jelima pečene peradi, divljači,kuskuom ili pekom od peradi te jačim sirevima.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Olivier Leflaive
  • Regija: Francuska / Burgundy
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

PARASCHOS, NOIR S.V.

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla - Venezia Giulia
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Pinot Noir
  • Berba (god.): 2010
  • Alkohol: 14 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 12-14 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od peradi, puretine.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Paraschos
  • Regija: Italija/Venezia Giulia
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

PARASCHOS, SKALA S.V.

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla - Venezia Giulia
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Merlot
  • Alkohol: 18,9%
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 12-14 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od peradi, janjetine ili kunića.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Paraschos
  • Regija: Italija/Venezia Giulia
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

PASCAL JOLIVET, ATTITUDE PINOT NOIR

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla – Val de Loire
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir
  • Berba (god.): 2017
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 12,5 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 10-11 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se posluživati kao aperativ ili uz jela od bijelog mesa i ribe te sirevima.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Pascal Jolivet
  • Regija: Francuska / Loire
Dodaj u košaricu

PERFECT WINES 2009 by ROBERT PARKER 100points (bodova)

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Pessac-Léognan
  • Porijeklo: Francuska
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Haut-Brion
  • Regija: Francuska / Bordeaux
Dodaj u košaricu

PETRAČ, KARIZMA

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: 70% Cabernet sauvignon, 30 % Merlot
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 16-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa ili pačetinom.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Petrač vinarija
  • Regija: Hrvatska / Kontinentalna Hrvatska
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više

PRESTIGE by ROBERT PARKER 95+points (bodova)

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Pessac-Léognan
  • Porijeklo: Francuska
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Haut-Brion
  • Regija: Francuska / Bordeaux
Dodaj u košaricu

SOLDERA, SANGIOVESE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla – Toscana
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: 100% Sangiovese
  • Alkohol: 13,5 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 12-16 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa, pogotovo govedine i janjetine.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Soldera
  • Regija: Italija/Toskana
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

STEFANO ACCORDINI, AMARONE DELLA VALPOLICELLA ACINATICO

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Amarone della Valpolicella(DOCG)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Corvina Veronese (75%), Rondinella (20%), Molinara (5%)
  • Berba (god.): 2014
  • Alkohol: 16,5%
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 18-19 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz ragu ili gulaš od crvenog mesa te tradicionalnom palentom.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Stefano Accordini
  • Regija: Italija / Veneto
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

STEFANO ACCORDINI, AMARONE DELLA VALPOLICELLA IL FORNETTO

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Amarone della Valpolicella(DOCG)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Corvina Veronese (75%), Corvinone (25%)
  • Berba (god.): 2007
  • Alkohol: 14 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 18-19 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od divljači ili crvenog mesa poput teletine.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Stefano Accordini
  • Regija: Italija / Veneto
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

STEFANO ACCORDINI, PAXXO ROSO DEL VENETO

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Amarone della Valpolicella(DOCG)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Corvina Veronese 60% Rondinella 10% Cabernet Sauvignon 20% Merlot 10%
  • Berba (god.): 2013
  • Alkohol: 14,5%
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 17-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa ili tradicionalne palente.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Stefano Accordini
  • Regija: Italija / Veneto
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

STEFANO ACCORDINI, RECIOTO DELLA VALPOLICELLA ACINATICO

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Amarone della Valpolicella(DOCG)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Corvina Veronese (75%), Rondinella (20%), Molinara (5%)
  • Alkohol: 13,5 %
  • Slador: Slatko
  • Temperatura posluživanja: 14-16 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz deserte poput suffle-a ili uz pečene jetrice sa sviježim kruhom ili plemenite sireve.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Stefano Accordini
  • Regija: Italija / Veneto
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije