Prikazuje se jedini rezultat

MENEGHETTI MERLOT

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Merlot sa minimalnim dodatkom Cabernet Sauvignona
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15 °C
  • Gastro preporuka: Servira se uz crvena mesa, plavu ribu, škampe na buzaru, istarski pršut....
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Meneghetti
  • Regija: Hrvatska / Istra
  • Ambalaža: 0,75 L
Dodaj u košaricu

MENEGHETTI RED (CRVENO)

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Merlot, Cabarnet, Cabarnet franc
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 16-18 °C
  • Vrsta: Crveno vino
  • Gastro preporuka: sa pernatom divljači s bijelim istarskim tartufima, crvenim mesom sa žara kao i mesnim umacima visoke kuhinje
  • Proizvođač: Meneghetti
  • Regija: Hrvatska / Istra
  • Ambalaža: 0,75 L
Dodaj u košaricu

OLIVIER LEFLAIVE, POMMARD 1ER CRU EPENOTS

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Pommard
  • Berba (god.): 2011
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir
  • Alkohol: 13 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 17-19 °C
  • Gastro preporuka: Savršeno se uparuje s crvenim mesom poput govedine ili divljači te jačim sirevima.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Olivier Leflaive
  • Regija: Francuska / Burgundy
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

OLIVIER LEFLAIVE, POMMARD 1ER CRU RUGIENS

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Pommard
  • Berba (god.): 2011
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir
  • Alkohol: 13,5 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 17-19 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz crveno meso kuhano u umacima, divljači, jelima od jaja i većinu sireva.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Olivier Leflaive
  • Regija: Francuska / Burgundy
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

OLIVIER LEFLAIVE, VOLNAY 1ER CRU CLOS DES ANGLES

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Côte de Beaune
  • Berba (god.): 2010
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir
  • Alkohol: 13 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 17-19 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz crveno meso kuhano u umacima, divljači, jelima od jaja i većinu sireva.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Olivier Leflaive
  • Regija: Francuska / Burgundy
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

OLIVIER LEFLAIVE, VOLNAY ROUGE

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Côte de Beaune
  • Berba (god.): 2012
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir
  • Alkohol: 13 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 17-19 °C
  • Gastro preporuka: Sljubljuje se sa jelima pečene peradi, divljači,kuskuom ili pekom od peradi te jačim sirevima.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Olivier Leflaive
  • Regija: Francuska / Burgundy
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

PARASCHOS, NOIR S.V.

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla - Venezia Giulia
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Pinot Noir
  • Berba (god.): 2010
  • Alkohol: 14 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 12-14 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od peradi, puretine.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Paraschos
  • Regija: Italija/Venezia Giulia
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

PARASCHOS, SKALA S.V.

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla - Venezia Giulia
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Merlot
  • Alkohol: 18,9%
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 12-14 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od peradi, janjetine ili kunića.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Paraschos
  • Regija: Italija/Venezia Giulia
  • Ambalaža: 0,75 L
Odaberi opcije

PASCAL JOLIVET, ATTITUDE PINOT NOIR

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla – Val de Loire
  • Porijeklo: Francuska
  • Sorta: Pinot Noir
  • Berba (god.): 2017
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 12,5 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 10-11 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se posluživati kao aperativ ili uz jela od bijelog mesa i ribe te sirevima.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Pascal Jolivet
  • Regija: Francuska / Loire
Dodaj u košaricu

PERFECT WINES 2009 by ROBERT PARKER 100points (bodova)

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti – Pessac-Léognan
  • Porijeklo: Francuska
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Haut-Brion
  • Regija: Francuska / Bordeaux
Dodaj u košaricu

PETRAČ, KARIZMA

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: 70% Cabernet sauvignon, 30 % Merlot
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 16-18 °C
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa ili pačetinom.
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Petrač vinarija
  • Regija: Hrvatska / Kontinentalna Hrvatska
  • Ambalaža: 0,75 L
Pročitaj više

PILATO, TERAN

  • Porijeklo: Hrvatska
  • Sorta: Teran
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: PILATO
  • Regija: Hrvatska / Istra
  • Kvaliteta: Vino sa zaštitnom oznakom izvornosti
  • Temperatura posluživanja: 17-18 °C
  • Slador: Suho
  • Alkohol: 14 %
  • Gastro preporuka: Crveno meso, jela sa tartufima, sirevi jače strukture.
Pročitaj više