SUEHIRO, TATSUNO AWAMURASAKI (USUKUCHI) SOJA UMAK 100ml

14,00

Dodajte ovaj usukuchi shoyu svakom gotovom jelu koje želite začiniti. Isprobajte ga preko tofua ili drugih laganih sastojaka za shoyu okus koji ne prevladava. Koristite ga kao umak za umakanje povrća, okruglica, mesa i još mnogo toga.

Add this usukuchi shoyu to any finished dish you want to season. Try it over tofu, or other light ingredients, for a shoyu flavor that doesn’t overpower. Use it as a dipping sauce for vegetables, dumplings, meat, and more.

Na zalihi

Ukoliko na zalihama nema dovoljna količina za Vašu narudžbu, slobodno nas kontaktirajte putem mail-a:  info@svijet-vina.hr

Opis

Ovaj Premium Usukuchi Shoyu tvrtke Suehiro je visokokvalitetni japanski lagani soja umak, prirodno pripremljen od najboljih, lokalnih sastojaka.

Dok koikuchi tamni umak od soje može promijeniti boju vaših juha, gulaša i drugih jela, svijetla boja usukuchi shoyu daje vašoj hrani svježi i svijetli izgled, dok joj još uvijek daje okus ukusnog japanskog umaka od soje koji poznajete i volite.

Premium Usukuchi Shoyu tvrtke Suehiro rezultat je njihove misije razvoja visokokvalitetnog usukuchi soja umaka koji ne samo da ističe i pojačava prirodne okuse ostalih sastojaka, već vam omogućuje da uživate i u okusu shoyua.

Porijeklo usukuchi soja umaka je Tatsuno, u planinama prefekture Hyogo. Hladna klima ovog područja i prirodna meka voda idealni su za proizvodnju soja umaka. Proizvođač sojinog umaka Suehiro nalazi se u Tatsunu i tamo proizvodi shoyu od 1887. godine.

Ovaj shoyu napravljen je od 100% domaće soje i pšenice uzgojene u prefekturi Hyogo. Blagi okus ovog shoyua čini ga idealnim za prelijevanje na gotova jela ili kao umak za umakanje.

 

This Premium Usukuchi Shoyu by Suehiro is a high-quality Japanese light soy sauce, naturally brewed with the best, local ingredients.

While koikuchi dark soy sauce can change the color of your soups, stews and other dishes, usukuchi shoyu’s light color leaves your food looking fresh and bright, while still flavoring it with the delicious Japanese soy sauce taste you know and love.

The Premium Usukuchi Shoyu by Suehiro is the result of their mission to develop a high-quality usukuchi soy sauce that not only brings out and enhances the natural flavors of the other ingredients, but allows you to enjoy the flavor of the shoyu too.

The origin of usukuchi soy sauce is Tatsuno, in the mountains of Hyogo prefecture. The area’s cool climate, and natural soft water are ideal for soy sauce production. Suehiro soy sauce brewery is based in Tatsuno, and has been brewing shoyu there since 1887.

This shoyu is made with 100% domestic soybeans and wheat grown in Hyogo Prefecture, local to Suehiro’s shoyu brewery. The mellow flavor of this shoyu makes it ideal for pouring on top of finished dishes, or as a dipping sauce.

 

 

Povijest / History

Povijest / History

Suehiro je shoyu pivovara sa sjedištem u Tatsunu, u japanskoj prefekturi Hyogo. Tamo već više od 130 godina stručno kuhaju japanski sojin umak, a naglasak stavljaju na promicanje svoje regije i korištenje najkvalitetnijih sastojaka lokalnog porijekla za izradu ukusnog, prirodnog japanskog shoyu umaka.

Tatsuno je jedna od najranijih regija u Japanu koja je počela proizvoditi shoyu, pa je grad postao poznat po tome. Hladna klima i svježa, planinska voda idealni su za proizvodnju shoyua – posebno usukuchi shoyu, koji je specijalitet regije.

Pivari tvrtke Suehiro naslijedili su znanje svojih prethodnika, koje se prenosilo sa svakom generacijom, kako bi očuvali tradicionalne metode prirodnog kuhanja soja umaka. Ne koriste aditive i ne koriste toplinu za ubrzavanje procesa fermentacije. Umjesto toga, dopuštaju svom shoyuu da s vremenom prirodno fermentira kako bi osigurali čist i čist okus.

Suehiro radi veliki izbor shoyu umaka, kao što su usukuchi (svijetli sojin umak), koikuchi (tamni sojin umak), saishikomi (dvaput skuhan sojin umak), ponzu sojin umak s dodatkom citrusa i prirodno dimljeni sojin umak.

Njihovi shoyu umaci dobro se slažu sa svime, od sushija i sashimija do govedine i mozzarelle, a njihov ponzu umak idealan je završni umak za salatu ili ribu na žaru.

 

Suehiro is a shoyu brewer based in Tatsuno, in Japan’s Hyogo Prefecture. They’ve been expertly brewing Japanese soy sauce there for over 130 years, and they put an emphasis on promoting their region, and using the highest-quality, locally-sourced ingredients to make delicious, natural Japanese shoyu sauce.

Tatsuno is one of the earliest regions in Japan to start producing shoyu, so the town has become famous for it. The cool climate and fresh, mountain water are ideal for shoyu production – especially usukuchi shoyu, which is the region’s specialty.

Suehiro’s brewers have inherited the knowledge of their predecessors, passed down with each generation, to preserve the traditional methods of naturally brewing soy sauce. They don’t use additives, and they don’t use heat to speed up the fermentation process. Instead, they allow their shoyu to ferment naturally with time, to ensure the flavor is clean and pure. 

Suehiro makes a wide variety of shoyu sauces, such as usukuchi (light soy sauce), koikuchi (dark soy sauce), saishikomi (twice-brewed soy sauce), citrus-infused ponzu soy sauce, and naturally smoked soy sauce.

Their shoyu sauces pair well with anything from sushi and sashimi, to beef and mozzarella, and their ponzu sauce is an ideal finishing sauce for salad or grilled fish.