SUEHIRO, BANSHU TATSUNO HONZUKURI PONZU UMAK 300ml

16,00

Sastojci: Koikuchi soja umak (made in Japan), sok od citrusa (yuzu, sudachi, daidai, yuko), mirin, konbu temeljac, šećer.

Upotrijebite ovaj ponzu za začinjavanje shabu-shabu vrućih lonaca ili ga prelijte izravno preko salate ili ribe na žaru kao preljev.

 

Ingredients: Koikuchi soy sauce (made in Japan), citrus juice (yuzu, sudachi, daidai, yuko), mirin, konbu stock, sugar.

Use this ponzu to season shabu-shabu hot pots, or pour directly over salads or grilled fish as a dressing sauce.

Na zalihi

Ukoliko na zalihama nema dovoljna količina za Vašu narudžbu, slobodno nas kontaktirajte putem mail-a:  info@svijet-vina.hr

Opis

Ovaj vrhunski Citrus Ponzu soja umak tvrtke Suehiro dodat će fantastičnu mješavinu okusa svakom jelu. Pomiješali su četiri fantastična soka od citrusa, kao i druge prirodne sastojke, sa svojim visokokvalitetnim shoyu kako bi stvorili dobro uravnotežen ponzu umak.

Suehiro je uzeo prirodno kuhani koikuchi japanski tamni sojin umak i pomiješao ga s četiri različita citrusa, svaki sa svojim jedinstvenim karakteristikama. Yuzu, koji ima intenzivan miris i laganu gorčinu. Sudachi, koji unosi kiselost u mješavinu i lagani okus koji podsjeća na limetu. Citrus limetta Daidai koja dodaje dubinu i slatkoću. I Yuko, koji sve omekšava.

Osim sokova citrusa, ovaj ponzu začinjen je mirinom, temeljcem od konbu alge i šećerom. Suehiro proizvodi shoyu soja umak u Tatsunu, Hyogo više od 130 godina. Naglasak stavljaju na korištenje visokokvalitetnih prirodnih sastojaka u svim svojim proizvodima.

 

This Premium Citrus Ponzu Soy Sauce by Suehiro will add a fantastic mix of flavors to any dish. They’ve blended four fantastic citrus juices, as well as other natural ingredients, with their high-quality shoyu to create a well-balanced ponzu sauce.

Suehiro have taken a naturally-brewed koikuchi Japanese dark soy sauce and blended it with four different citrus fruits, each with their own unique characteristics. Yuzu, which has an intense aroma, and light bitterness. Sudachi, which brings sourness to the mix, and a light flavor reminiscent of lime. Citrus limetta Daidai which adds depth and sweetness. And Yuko, which mellows everything out.

In addition to the citrus juices, this ponzu has been seasoned with mirin, konbu kelp stock, and sugar. Suehiro has been brewing shoyu soy sauce in Tatsuno, Hyogo for over 130 years. They place an emphasis on using high-quality, natural ingredients in all of their products.

Povijest / History

Povijest / History

Suehiro je shoyu pivovara sa sjedištem u Tatsunu, u japanskoj prefekturi Hyogo. Tamo već više od 130 godina stručno kuhaju japanski sojin umak, a naglasak stavljaju na promicanje svoje regije i korištenje najkvalitetnijih sastojaka lokalnog porijekla za izradu ukusnog, prirodnog japanskog shoyu umaka.

Tatsuno je jedna od najranijih regija u Japanu koja je počela proizvoditi shoyu, pa je grad postao poznat po tome. Hladna klima i svježa, planinska voda idealni su za proizvodnju shoyua – posebno usukuchi shoyu, koji je specijalitet regije.

Pivari tvrtke Suehiro naslijedili su znanje svojih prethodnika, koje se prenosilo sa svakom generacijom, kako bi očuvali tradicionalne metode prirodnog kuhanja soja umaka. Ne koriste aditive i ne koriste toplinu za ubrzavanje procesa fermentacije. Umjesto toga, dopuštaju svom shoyuu da s vremenom prirodno fermentira kako bi osigurali čist i čist okus.

Suehiro radi veliki izbor shoyu umaka, kao što su usukuchi (svijetli sojin umak), koikuchi (tamni sojin umak), saishikomi (dvaput skuhan sojin umak), ponzu sojin umak s dodatkom citrusa i prirodno dimljeni sojin umak.

Njihovi shoyu umaci dobro se slažu sa svime, od sushija i sashimija do govedine i mozzarelle, a njihov ponzu umak idealan je završni umak za salatu ili ribu na žaru.

 

Suehiro is a shoyu brewer based in Tatsuno, in Japan’s Hyogo Prefecture. They’ve been expertly brewing Japanese soy sauce there for over 130 years, and they put an emphasis on promoting their region, and using the highest-quality, locally-sourced ingredients to make delicious, natural Japanese shoyu sauce.

Tatsuno is one of the earliest regions in Japan to start producing shoyu, so the town has become famous for it. The cool climate and fresh, mountain water are ideal for shoyu production – especially usukuchi shoyu, which is the region’s specialty.

Suehiro’s brewers have inherited the knowledge of their predecessors, passed down with each generation, to preserve the traditional methods of naturally brewing soy sauce. They don’t use additives, and they don’t use heat to speed up the fermentation process. Instead, they allow their shoyu to ferment naturally with time, to ensure the flavor is clean and pure. 

Suehiro makes a wide variety of shoyu sauces, such as usukuchi (light soy sauce), koikuchi (dark soy sauce), saishikomi (twice-brewed soy sauce), citrus-infused ponzu soy sauce, and naturally smoked soy sauce.

Their shoyu sauces pair well with anything from sushi and sashimi, to beef and mozzarella, and their ponzu sauce is an ideal finishing sauce for salad or grilled fish.