Vina integrirana u područje tradicionalnim eksperimentiranjem. Od latinske riječi integer , što znači cjelovit, ova vina se proizvode isključivo od lokalnih sorti koje su na našim područjima pronašle svoje prirodno okruženje. Potpuno poštujući naš terroir , ograničili smo ljudsku intervenciju, izbjegavajući bilo kakvu kemijsku, fizičku i mehaničku obradu. Njegujući njihov integritet, radili smo izbjegavajući bilo kakvu kemijsku gnojidbu ili plijevljenje u vinogradu, drastično smanjujući fitosanitarne tretmane, koristeći samo male doze sumpora i bakra, smanjujući prinos po hektaru, ručno birajući svaki pojedini grozd, berući ručno i skupljajući grožđe u male košare, s kraćim vremenom putovanja od vinograda do podruma; radili smo s prirodnom sedimentacijom, spontanom fermentacijom, koju obavljaju divlji kvasci , u starim bačvama iglinenim amforama , s maceracijom na kožici (proces proizvodnje crnog vina, bez prepumpavanja ili pretapanja); i alkoholna i malolaktična fermentacija završene su u okruženju gdje je temperatura neizravno kontrolirana; odležavanje od najmanje 10 mjeseci na talogu; bez dodavanja sulfita ; bez obrade ili korekcije; bez hlađenja niti filtracije . To su faze odležavanja INTEGER vina, sve do potpune zrelosti i stabilnosti.