Prikazuje se 9 rezultata

MASUMI, KARAKUCHI GOLD (standard )

1,00Kn
  • Kvaliteta: Vino - Sake
  • Porijeklo: Japan
  • Sorta: Koji: table rice Plain: Miyama Nishiki (Nagano Pref.), table rice
  • Alkohol: 15 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: Dobro rashladiti - 10 °C
  • Vrsta: Sake
  • Proizvođač: Miyasaka Brewing
  • Regija: Japan
  • Ambalaža: 0,72 L

MASUMI, KARAKUCHI KI-IPPON (premium)

  • Kvaliteta: Vino- Sake Premium
  • Porijeklo: Japan
  • Sorta: Koji: Miyama Nishiki (Nagano Pref.), Yamada Nishiki (Hyogo Pref.), Hitogokochi (Nagano Pref.) Plain: Miyama Nishiki (Nagano Pref.), Yamada Nishiki (Hyogo Pref.)
  • Alkohol: 15 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: Dobro rashladiti - 10 °C
  • Vrsta: Sake
  • Proizvođač: Miyasaka Brewing
  • Regija: Japan
  • Ambalaža: 0,72 L

MASUMI, NANAGO ( super premium)

  • Kvaliteta: Vino - Sake
  • Porijeklo: Japan
  • Sorta: Miyama Nishiki (Nagano Pref.)
  • Alkohol: 16%
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: Dobro rashladiti - 10 °C
  • Vrsta: Sake
  • Proizvođač: Miyasaka Brewing
  • Regija: Japan
  • Ambalaža: 0,72 L
  • Gastro preporuka: Preporuča se posluživati uz jela od crvenog mesa s umakom od gljiva.

MASUMI, OKUDEN KANZUKURI (premium)

  • Kvaliteta: Vino - Sake
  • Porijeklo: Japan
  • Sorta: Koji:Miyama Nishiki (Nagano Pref.), Hitogokochi (Nagano Pref.
  • Alkohol: 15 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: Dobro rashladiti - 10 °C
  • Vrsta: Sake
  • Proizvođač: Miyasaka Brewing
  • Regija: Japan
  • Ambalaža: 0,72 L
  • Gastro preporuka: Idealno za ribu na žaru i japanska jela ; yakitori, teriyaki i sukiyaki

MASUMI, SANKA ( super premium)

  • Kvaliteta: Vino - Sake
  • Porijeklo: Japan
  • Sorta: Yamada Nishiki (Hyogo Pref.)
  • Alkohol: 16%
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: Dobro rashladiti - 10 °C
  • Vrsta: Sake
  • Proizvođač: Miyasaka Brewing
  • Regija: Japan
  • Ambalaža: 0,72 L
  • Gastro preporuka: Bijelo meso, riba, školjkaši, piletina, salate, lagana tjestenina.

MASUMI, SPARKLING SAKE (limited)

1,00Kn
  • Kvaliteta: Vino - Sake
  • Porijeklo: Japan
  • Sorta: Kinmon Nishiki (Nagano Pref.)
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: Dobro rashladiti - 10 °C
  • Vrsta: Sake
  • Proizvođač: Miyasaka Brewing
  • Regija: Japan
  • Ambalaža: 0,75 L

MASUMI, YAWARAKA TYPE-1 ( premium)

1,00Kn
  • Kvaliteta: Vino- Sake Premium
  • Porijeklo: Japan
  • Sorta: Koji: table rice Plain: Miyama Nishiki (Nagano Pref.), table rice
  • Alkohol: 15 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: Dobro rashladiti - 10 °C
  • Vrsta: Sake
  • Proizvođač: Miyasaka Brewing
  • Regija: Japan
  • Ambalaža: 0,72 L

MASUMI, YUMEDONO (super premium)

1,00Kn
  • Kvaliteta: Vino - Sake
  • Porijeklo: Japan
  • Sorta: Koji: Yamada Nishiki (Hyogo Pref.) Plain: Yamada Nishiki (Hyogo Pref.)
  • Alkohol: 17 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: Dobro rashladiti - 10 °C
  • Vrsta: Sake
  • Proizvođač: Miyasaka Brewing
  • Regija: Japan
  • Ambalaža: 0,72 L

MASUMI, YUZUSHU ( liker)

  • Kvaliteta: Voćni liker
  • Porijeklo: Japan
  • Sorta: Masumi shochu
  • Alkohol: 14 %
  • Slador: Poluslatko
  • Temperatura posluživanja: Dobro rashladiti - 10 °C
  • Vrsta: Liker
  • Proizvođač: Miyasaka Brewing
  • Regija: Japan
  • Ambalaža: 0,72 L
  • Gastro preporuka: Idealan aperitiv i uz crnu čokoladu