ZALTO, White Wine (čaša za bijelo vino)

78,60

Ova čaša je pogodna za mnoge vrste bijelih vina koje obično ne stare u hrastu ili  ne provode puno vremena u novim hrastovim bačvama.

Savršena za: Rizling, Sauvignon Blanc, Semillon, Pinot Gris, Pinot Blanc, Pinot Grigio, Viognier, Gruner Veltliner, Chardonnay i Gewurztraminer. Wine  Spectator predlaže ovo čašu također i za šampanjac.

Na zalihi

Ukoliko na zalihama nema dovoljna količina za Vašu narudžbu, slobodno nas kontaktirajte putem mail-a:  info@svijet-vina.hr

Zalto

Zalto

O PROIZVOĐAČU

O PROIZVOĐAČU

 

Zalto čaše dolaze od malog proizvođača sa sjevernog dijela Donje Austrije gdje tradicija puhanja stakla seže još u 14. stoljeće. Obitelj Zalto se prije gotovo 100 godina doselila iz talijanskog Murana u Austriju i postavila nove standarde u industriji izrade čaša.  Svaka je čaša ustima puhana i ručno dorađena u drvenim kalupima virtuoznom vještinom tradicionalnih majstora puhača stakla.
Tehnička perfekcija oduvijek je bila temelj kreiranja ovih čaša, ali i funkcionalnost. Čaše su kreirane tako da izvuku ono najbolje od vina koje kušamo, od samog okusa do bouqueta.
Što je staklo tanje, veći je užitak biti tako blizu vina kojeg kušamo, a Zalto nam pruža to neponovljivo iskustvo. Osim čaša za bijelo i crveno vino, rade čaše za vodu, šampanjce, desertna i žestoka pića, pivo i naravno dekantere različitih zapremina. Na vinskim degustacijama u kojima sudjeluju i manufakture koje proizvode najbolje vinske čaše, Zalto je redovito u samom vrhu. A najpoznatije vinske kuće upravo ove čaše preporučuju na svojim degustacijama.