BLAZQUEZ, VENTRESCA IBERICA

70,00

Kombinirajući inovaciju, tradiciju i iskustvo stečeno tijekom više od 90 godina, stvorili smo ” Blázquez Cured Iberian Ventresca “, izuzetnu kobasicu napravljenu od najfinijih komada iberijske svinjske potrbušine. Sušena četiri mjeseca u vlastitim podrumima, ova se potrbušina odlikuje nevjerojatnom mramoriziranošću i sočnošću, čuvajući autentični okus i teksturu mesa.

Dizajnirana za najzahtjevnije nepce, ova ventresca nudi vrhunsko gastronomsko iskustvo. Njegova atraktivna vizualna prezentacija dodaje dašak elegancije, postajući pravi užitak za osjetila. Proizvodnja mu je ograničena, na samo 100 komada, što dodatno doprinosi njegovoj ekskluzivnosti.

Cijena za kg.

Combining innovation, tradition and experience gained over more than 90 years, we have created “Blázquez Cured Iberian Ventresca”, an exceptional sausage made from the finest pieces of Iberian pork belly. Cured for four months in our own cellars, this belly is characterized by incredible marbling and juiciness, preserving the authentic flavor and texture of the meat.

Designed for the most demanding palates, this ventresca offers a superior gastronomic experience. Its attractive visual presentation adds a touch of elegance, becoming a real pleasure for the senses. Its production is limited to only 100 pieces, which further contributes to its exclusivity.

    Upit za proizvod

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Na zalihi

    Ukoliko na zalihama nema dovoljna količina za Vašu narudžbu, slobodno nas kontaktirajte putem mail-a:  info@svijet-vina.hr

    Opis

    Blázquez predstavlja “Ventresca Ibérica Curada”, ekskluzivnu kobasicu napravljenu od tajnih komada iberijske svinjske potrbušine. Ističe se mramoriziranošću, sočnošću i istančanim okusom.

    Blázquez presents “Ventresca Ibérica Curada”, an exclusive sausage made from secret cuts of Iberian pork belly. It stands out for its marbling, juiciness and refined flavor.

    Povijest / History

    Povijest / History

    U srcu pokrajine Avila, u malom selu Crespos, nalazi se podrijetlo ove fascinantne priče o mladom paru koji je odlučio riskirati i pokrenuti proizvodnju pršuta od iberskih svinja. U prilog im je išao perfekcionizam, uporna pažnja prema detaljima, predanost kvaliteti i jamstvo proizvoda koji može zadovoljiti i najzahtjevnije nepce.

    Individualni i korporativni klijenti ubrzo su nagradili perfekcionističku pažnju para posvećenu detaljima u kombinaciji s tradicijom i inovativnim duhom postupnim povećanjem narudžbi. Blázquez šunke postale su predmet žudnje u sve više i više dijelova Španjolske .

    Širenje tvrtke uporno je od malih nogu vodio njihov sin Jacinto, zadužen za selekciju iberskih svinja iz Extremadure, čiji je kriterij i danas temelj vrhunskih genetskih karakteristika naše stoke.

    Njegov trud i vizija ne samo da su postavili temelje goleme strukture zemlje koja povezuje veličanstvene dehesa pašnjake na kojima naše svinje pasu žir , već i nacionalne distribucijske mreže za naše proizvode.

    Njegova su djeca krenula njegovim stopama svjesna da otvaranje novih tržišta zahtijeva investicijski plan, modernizaciju, veći tim, infrastrukturu i instalacije. Proces koji nam je omogućio da višestruko povećamo naše kapacitete, dosegnemo više od 50 zemalja i postanemo jedan od najpriznatijih brendova u šunkama, plećkama, sušenoj i svježoj iberskoj svinjetini.

    Danas se četvrta generacija obitelji Blázquez počinje pridruživati ​​tvrtki, hodajući istim hodnicima obiteljske povijesti na koju su ponosni i žele ići još dalje. Uvijek održavajući bit onoga što su prethodne generacije prenijele: predanost tijela i duše stvaranju “Admiracióna”.

     

     

    At the heart of the province of Avila, in a small village named Crespos, is the origin of this fascinating story of a young couple who decided to take a risk and begin the production of hams made from Iberian pigs. In their favour were their perfectionism, their tenacious attention to detail, their commitment to quality and the guarantee of a product that could satisfy the most demanding palates.

    Individual and corporate clients soon rewarded the couple’s perfectionist attention to detail coupled with tradition and an innovative spirit with gradually increasing orders. Blázquez hams began to be the object of desire in more and more parts of Spain.

    Expansion of the company was steadfastly managed from a very early age by their son Jacinto, in charge of selecting the Iberian pigs from Extremadura, whose criterion is still the basis of the superlative genetic characteristics of our livestock.

    His effort and vision not only laid the foundations of the vast structure of lands that connect the magnificent dehesa pastures where our pigs graze on acorns, but also of the national distribution network for our products.

    His children followed in his footsteps fully aware that opening up new markets would require an investment plan, modernisation, a larger team, infrastructure and installations. A process that has allowed us to multiply our capacity, reach more than 50 countries and become one of the most recognised brands in hams, shoulders, cured and fresh Iberian pork.

    Today, the fourth generation of the Blázquez family is beginning to join the company, walking down the same corridors of a family history they are proud of, and keen to take even further. Always maintaining the essence of what previous generations have handed down: devoting body and soul to the creation of “Admiración”.