MASUMI, YAWARAKA TYPE-1 ( premium)

361,00kn

Ovaj inovativni sake zadržava karakter dobro uravnoteženog junmai ginjoa s mekših 12% alkohola. Miris voća, lagan osjećaj u ustima, sa zaobljenim naglascima šljive koji se grade od gutljaja do gutljaja. Izvrsan sake za ručak.

This innovative sake retains the character of a well-balanced junmai ginjo at a softer 12% alcohol. Fruit blend fragrance, light mouth-feel with rounded plum accents building from cup to cup. A great lunchtime sake.

Na zalihi

Preuzmi pdf
SKU: 93068 Kategorije: ,
Opis

Legendarna pivovara Masumi u Naganu, smatra se jednom od najboljih u Japanu. Osnovana 1662.g u gradu Suwa, posvećena je savršenstvu i daje ekstremnu pažnju na detalje, bez odustajanja od tradicije. Njihov čuveni predsjednik Masaru Miyasaka i njegov slavni šef kuhinje Chisato Kubota postali su poznati po putovanju u Japanu u potrazi za znanjem u proizvodnji sake-a. Na tom putu su 1946.god otkrili novi kvasac, koji je zacementirao nasljeđe Masumi pivovare kao jedne od najvažnijih proizvođača sake-a u Japanu.

The legendary Masumi Brewery in Nagano is considered one of the best in Japan. Founded in 1662 in the city of Suwa, it is dedicated to perfection and gives extreme attention to detail, without giving up tradition. Their famous president Masaru Miyasaka and his famous chef Chisato Kubota became famous for their trip to Japan in search of knowledge in sake production. Along the way, in 1946, they discovered a new yeast, which cemented the heritage of Masumi Brewery as one of the most important sake producers in Japan.