CASTILLO DE CANENA, FIRST DAY OF HARVEST PICUAL extra djevičansko maslinovo ulje

237,00kn

First Day of Harvest Picual je intenzivno zeleno i snažno ulje, intenzivne svježe vodnosti i dodira zelene trave, zelenog badema i aromatičnog bilja (timijan, ružmarin). Odlike su mu umjerena i uravnotežena gorčina i pikantnost, sa okusima badema, artičoke, lišća rajčice i jabuke.

Nema na zalihi

Preuzmi pdf
SKU: 93161 Kategorije: ,
Opis

12. limitirano izdanje ekskluzivne linije First Day of Harvest s nestrpljenjem se očekuje tijekom cijele godine, a ističe se među Visokokvalitetnim uljima zbog posebne njege u njenom stvaranju, njezine posebne arome, okusa i kvalitete.
„Koristimo preciznu poljoprivredu, kroz koju sada analiziramo više od dvadeset parametara, da znamo točno na koji dan plod dosegne svoj idealan stupanj zrelosti. To nam omogućuje da započnemo berbu svake sorte točno na pravi dan, a ne na trenutak prerano ili prekasno ”, kaže Francisco Vañó, generalni direktor Castillo de Canena.
Navodi: “Ove se godine, kao i ostale prije nje, odabrane masline beru noću kako bi ih se moglo brže skupiti i kako bi se iskoristile niže temperature. Oba ova parametra bitna su za postizanje doista ekstra ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

O proizvodnji

O proizvodnji