CASTILLLO DE CANENA, TORRE DE CANENA, PICUAL 5L

406,00kn

Zeleno, svježe, čisto i mirisno maslinovo ulje. Herbalni i biljni tonovi ističu se u ovom svijetlozelnom  ulju u kojem se posebno osjeti  zelena trava i zrela rajčica. Ističe se ravnotežom i postojanošću i balzamičnim notama bilja i artičoka. Savršen je primjer svježe i mirisne osobnosti sorte Picual.

Na zalihi

Preuzmi pdf
SKU: 93199 Kategorije: , ,
Opis

Ime Torre de Canena dolazi od obiteljskog dvorca smještenog na padini brežuljka u gradiću Canena (Jaén, Spain). Njihovi maslinici nalaze se u dolini rijeke Upper Guadalquivir, između planinskih lanaca Cazorla i Mágina.

Masline u obiteljskom vlasništvu pokrivaju lijepo navodnjena poljoprivredna zemljišta na kojima beru masline za proizvodnju njihovog vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Proizvodi se u prvom mlinu u Španjolskoj kako bi dobili ISO 22000 Standard, a njihova ulja imaju sljedeće pečate kvalitete: B.R.C., I.F.S., Calidad Certificada de Andalucía and the ISO 9001.

Čitav proces žetve I flaširanja zasnovan je na njihovim vrijednostima kontinuirane inovacije, održivosti okoliša I obiteljske tradicije.

O proizvodnji

O proizvodnji