Prikazuje se 1–12 od 85 rezultata

ADAMI, BOSCO DI GICA PROSECCO BRUT

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera 95-97%, Chardonnay 3-5%
  • Berba (god.): NV
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Idealan je kao aperitiv, ali također se odlično sljubljuje s jelima riba i morskih plodova.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Odaberi opcije

ADAMI, CARTIZZE PROSECCO DRY

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: dry (suho)
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Savršeno se sljubljuje s voćnim pitama te laganim kolačima.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

ADAMI, COL CREDAS PROSECCO brut

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): 2015
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Dobro se sljubljuje s jelima morskih riba zajedno s sušenim rajčicama i lješnjacima te ostalim laganim jelima.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

ADAMI, DEI CASEL PROSECCO extra dry

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Gastro preporuka: Odličan je kao aperitiv te se dobro sljubljuje s kolačima, tortama i palačinkama, izuzetno dobr se nadopunjuje s kuglofom i božičnim kolačem.
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: Extra dry
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

ADAMI, VIGNETO GIARDINO PROSSECO dry

  • Berba (god.): NV
  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Alkohol: 11 %
  • Slador: dry (suho)
  • Temperatura posluživanja: 7-8° C
  • Gastro preporuka: Odličan je aperitiv, dobro se sljubljuje s tankim slanim pogačama, voćnim tortama i sviježim voćem poput breskve ili dinje.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: Adami
  • Regija: Italija / Veneto
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, CONEGLIANO VALDOBBIADENE Brut BIO PROSECCO

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Sorta: Glera
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Odlično se nadopunjuje s rižotom i jelim od ribe.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Valdobbiadene
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, CONEGLIANO VALDOBBIADENE RIVE DI SOLIGO Brut PROSECCO

  • Kvaliteta: D.O.C.G. Charmat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Sorta: 98% Glera, 1% Verdisio, 1% Perera
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se posluživati s laganim jelima od ribe, rižotom ili kao aperitiv.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Valdobbiadene
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, EXTRA DRY PROSECCO

  • Kvaliteta: D.O.C. Chamat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Glera
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Extra dry
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Preporučuje se posluživati kao aperitiv sa sirevima ili suhomesnatim proizvodima.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Valdobbiadene
Pročitaj više

BIANCAVIGNA, SPUMANTE ROSA BRUT

  • Kvaliteta: Chamat metoda (vrenje u tankovima)
  • Porijeklo: Italija
  • Berba (god.): NV
  • Ambalaža: 0,75 L
  • Sorta: Glera, Pinot Noir
  • Alkohol: 11,5%
  • Slador: Brut ( suho )
  • Temperatura posluživanja: 6-8 °C
  • Gastro preporuka: Dobro se sljubljuje s predjelima od morskih plodova i riba, začinjenim orašastim plodovima te slanim mesnatim proizvodima poput pršute, bijelog mesa i sushi-a.
  • Vrsta: Pjenušava vina
  • Proizvođač: BiancaVigna
  • Regija: Italija/Veneto-Alto Adige
Pročitaj više

BIBI GRAETZ, CASAMATTA BIANCO

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla – Toscana
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: 60% Vermentino, 30% Trebbiano, 10% Moscato
  • Berba (god.): 2016
  • Alkohol: 12 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 5-8 °C
  • Vrsta: Bijela vina
  • Proizvođač: Bibi Graetz
  • Regija: Italija/Toskana
Dodaj u košaricu

BIBI GRAETZ, CASAMATTA ROSSO

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla – Toscana
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: 60% Vermentino, 30% Trebbiano, 10% Moscato
  • Berba (god.): 2016
  • Alkohol: 12,5 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Bibi Graetz
  • Regija: Italija/Toskana
Dodaj u košaricu

BIBI GRAETZ, IT’S A GAME

  • Kvaliteta: Vino sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla – Toscana
  • Porijeklo: Italija
  • Sorta: Sangiovese 80%, Colorino 10%, Canaiolo 10%
  • Berba (god.): 2016
  • Alkohol: 14 %
  • Slador: Suho
  • Temperatura posluživanja: 15-18 °C
  • Vrsta: Crveno vino
  • Proizvođač: Bibi Graetz
  • Regija: Italija/Toskana
Dodaj u košaricu