[trx_sc_promo type=”default” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”icon-bottles” title=”Coravin” subtitle=”Vino je kao tečan poljubac. Vino je tečna ljubav” description=”” link=”” link_text=”” link_image=”” image=”” image_position=”left” image_width=”50%” image_cover=”1″ size=”normal” text_width=”none” text_float=”none” text_align=”center” text_paddings=”” text_margins=”” gap=”” scheme=”inherit” id=”” class=”” css=”” text_bg_color=”” image_bg_color=”” full_height=””]

Coravin je koristan i nezaobilazan artikl za barove, restorane, trgovine delikatesama, vinarije, degustacijska mjesta, privatne korisnike i općenito, sva mjesta prodaje vina.

Coravin korištenje čini konzumaciju vina ekonomičnom, jednostavnijom i što je najvažnije sigurnijom.

Coravin Vam daje slobodu da uživate u vinu koje volite, u količini koju želite, svakodnevno, bez da brinete da li će se vino pokvariti. Bez kompromisa.

Coravin je prvi i jedini sistem koji Vam omogućuje rastakanje vina bez otklanjanja čepa.

Coravin sistem koristi tehnologiju koja omogućuje da čep ostane u boci, gdje je bio od trenutka buteljiranja, rastakanje vina kada želite, i da znate da će se umjesto oksidacije, ostatak vina nastaviti razvijati se na prirodan način.

[/trx_sc_promo]
[trx_sc_promo type=”default” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”icon-corckscrew” title=”Prednosti korištenja” subtitle=”” description=”” link=”” link_text=”” link_image=”” image=”” image_position=”left” image_width=”50%” image_cover=”1″ size=”normal” text_width=”none” text_float=”none” text_align=”center” text_paddings=”” text_margins=”” gap=”” scheme=”inherit” id=”” class=”” css=”” text_bg_color=”” image_bg_color=”” full_height=””]

Vinski entuzijasti mogu proširiti paletu istraživanjem i uspoređivanjem regija, sorti, proizvođača, stilova i berbi. Coravin sistem omogućuje konzumentu da kuša različita vina bez izlaganja cijele boce oksidaciji.

Restorani i vinski barovi mogu koristiti Coravin sistem kako bi proširili svoju vinsku ponudu nudeći kvalitetnija vina na čašu. Coravin Sistem omogućuje restoranima rastakanje vina bez straha od oksidacije ako se boca ne proda iste večeri.

Vinarije i vinoteke mogu ponuditi svojim konzumentima da kušaju vino kako bi se lakše odlučili na kupnju te ga koristiti u edukativne svrhe.

[/trx_sc_promo]